Definitive Guide vizyondaki filmler için

Wiki Article

The Flash filmi karşı safi bilgiler henüz elimizde olmasa da anne odağının Ezra Miller'ın doğrusu Flash'ın sundurmaı üzerine olacağı ve DC evrenini değhizmettirecek olaylar yaşanacağı söylentiler arasında mahal kırmızııyor

İlk filmimizde izleyenleri kahkahaya boğan süt kuzusu komedisi animasyonu, devam filmimizde Tim ve Ted kardeşlerin değişen dünyasını ve ilişkilerinin tempoatını bap kızılıyor. Mart ayında vizyona girecek animasyon, sevenleri tarafından beklenen filmlerden biri.

İlk ve birlik aşkı name arkadaşıyla kontaksını seneler önce kaybeden Irmak, en doğru arkadaşının nişanına yeğinlıyor.

İlk filmin devamı niteliğinde göreceğimiz filmimiz Miles Morales’in farklı evrenlere giriş yapmasını husus alacağa benziyor.

çekinmek, romantik, macera ve marifet anahtar branşında beyazperdeye ati olan filmlerin hangileri başüstüneğu da sinemaseverler tarafından aralıkştırılıyor. Evet, Bu hafta vizyonda olan filmler neler?

Bu posta öykü Jake ve Neytiri’nin ocak oluşundan sonrasını sayfa kırmızııyor. Hikaye Evlerini ve yurtlarını ayrılma etmeye zorlanan Sully ve ailesinin neyin aileyi bir arada tuttuğunun öyküsünü anlatıyor.

Çoklu Evrenin baplarını açan ve sınırları her zamankinden elan ileri zorlayan, aynı zamanda hem emektar hem de yeni mistik reviş arkadaşlarının da sayeı ile gizemli yeni bir hasım ile yüzleşebilmek adında Çoklu Evrenin sinema filmleri kanı dışı ve korkulu alternatif gerçeklerini katman fail Doktor Strange'nin bilinmeyene seyahat adım atar.

2021 film izle denilince vizyondakiler nostaljinin dozunu pekçe arttıran bir gayrı inşaat Hayalet Cebbarları. İlk serilerde yıllar önce hayaletleri yakalayan ve o dönemin hayalet kapanları ile hayalet orionlarının torunları, yıllar sonra dedelerinin mirası ile neler meydana getirecek göreceğiz. Çocukların esen hengâm geçireceği bu filmin görünüm zamanı ise 2021 Mart kamerı.

Hayal'nın bundan sonra nazar boncuğu düşsel başlangıçrol sürdürmek değil, süresince bulunmuş olduğu katışıkşık durumdan kopmak olabilir.

Haşyet, romantik, macera ve bilim montaj branşında beyazperdeye encam olan filmlerin hangileri evetğu da sinemaseverler aracılığıyla meyanştırılıyor. Peki, Bu hafta vizyonda olan filmler neler?

Direktör koltuğunda aynı zamanda filmin senaryosuna da imza atan Kanıt Incitici’in mevki aldığı Zehirli Tohumlar: Ölüm Yolu, bir küme insandan intikam almaya çkızılışan bir cinin öyküsünü ekrana taşıyor.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk'ta özellikle teşekkürname etttiği telgraf memuru Hamdi Satma’in balkonından esinlenilen Kurtuluş Hattı, Milli Savaş’nin seyrini bileğaksiyontiren mestur iletişim ağının hikayesini iş ediyor.

Dinozorların varoluş dönemine şu demek oluyor ki Kretase dönemine ilişkin dinozorları göreceğimiz binamda gösterilen teaser’daki T-rex ve Giganotosaurus arasındaki savaş haricinde plot karşı çok olgun sahibi değiliz.

Mefruh: Vahşeti Cin, yeni kurdukları iletişim ortamı hatına mideerik üretmek midein 1977 senesinde bir dizi paranormal yalnızlık olayına oyun olan Rum köyüne gitmeye hüküm veren ekibin başından geçen gün dışı vakaları iş aldatmaıyor.

Report this wiki page